Κατάληψη στον 9,84

σε ένδειξη αλληλεγγύης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας και επικαιρη ερώτηση στη Βουλή από το ΛΑΟΣ για την ποινική δίωξη των οργανωτών της κινητοποίησης

[updated]

Κατάληψη πραγματοποιήθηκε από τις 2 έώς τις 4 σήμερα το μεσημέρι στον ραδιοσταθμό Αθήνα 984 από την Επιτροπή Αλληλεγγύης, την Διακλαδική Πρωτοβουλία ΜΜΕ και εκπροσώπους εργαζόμενους που συμμετέχουν και στον Συντονισμό των Πρωτοβάθμιων Σωματείων.

Έγινε συνεχές πρόγραμμα,  με μετάδoση εκπομπής αλληλεγγύης, με επίκεντρο την απεργία πείνας των 300 μεταναστών, αλλά και με κυρίως θέμα την αλληλεγγύη μας μαζί με το γενικότερο ζήτημα της μετανάστευσης στο φόντο και της οικονομικής κρίσης, το πολιτικό παιχνίδι γύρω απο τα γεγονότα της Νομικής και το ζήτημα του ασύλου κ.α.

Συμμετείχαν οι μετανάστες και οι ίδιοι οι απεργοί πείνας από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, ακτιβιστές για το μεταναστευτικό, πανεπιστημιακοί κ.α.

Μεταξύ άλλων μίλησαν ο εκπρόσωπος των μεταναστών Αμπντούλ Αζίζ και η εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΥΠΠΟ Δέσποινα Κουτσούμπα, οι οποίοι υπογράμμισαν ότι «ο αγώνας των ελλήνων και των μεταναστών εργαζομένων για αξιοπρεπείς όρους εργασίας και διαβίωσης πρέπει να είναι κοινός». Ο εκπρόσωπος του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης στα Χανιά περιέγραψε το ιστορικό της απόφασης για την απεργία πείνας, έπειτα από συνεχείς συνελεύσεις στα χανιά. Ο Απόστολος Καψάλης από την ΙΝΕ/ΓΣΕΕ είπε ότι «δεν μιλάμε για νομιμοποίηση ανθρώπων, αλλά τακτοποίηση εργασιακών συνθηκών, σύμφωνα με το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο στη χώρα, οι μετανάστες θα μπορούσαν να είναι ανάσα στα καταληστευμένα ταμεία». Ο Κώστας Δουζίνας, καθηγητής Φιλοσοφίας του Δικαίου στο Κολέγιο Birkbeck College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου επέμεινε ότι «υπάρχουν παράνομοι νόμοι και η αντίδραση των πολιτών σε αυτούς είναι σημαντική για να φέρει την Ελλάδα στον ίσιο δρόμο». Παρενέβησαν επιπλέον η γιατρός και μέλος του του Γενικού Συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ Όλγα Κοσμοπούλου απαντώντας στην ξενοφοβική καραμέλα που προωθεί η κυβέρνηση σύμφωνα με την οποία οι μετανάστες κοστίζουν στο εθνικό σύστημα υγείας, και ο δημοτικός σύμβουλος  του δήμου Νέας Σμύρνης με την παράταξη “Μία Πόλη Ανάποδα” Αλέξανδρος Παπασπυρίδης.

Ο Ρασίντ, ένας από τους απεργούς πείνας, μίλησε για την 21η μέρα της απεργίας πείνας «αν ανησυχούν για την υγεία μας, να μας δώσουν τα χαρτιά μας να μπορούμε να πάμε στα Νοσοκομεία» ήταν το σχόλιο για την επίσκεψη κλιμακίου ιατρών, με εντολή του Υπουργείο Υγείας. «Τρία χρόνια μόνο υπομονή για τα λεφτά από τους εργοδότες, που δεν παίρνουμε ποτέ. Θέλουμε την υποστήριξη όλων». Επίσης, στη συζήτηση συμμετείχαν παρεμβένοντας  και καλλιτέχνες  ανάμεσα τους οι Φοίβος Δεληβοριάς και  Τάκης Βαμβακίδης.

Μεταδόθηκε απευθείας εδώ: http://www.athina984.gr/liveplayer/athina984.html

Όταν η ηχογράφηση ανέβει στο διαδίκτυο θα δώσουμε το λινκ κι εδώ.

Το κείμενο που διαβάστηκε στην εκπομπή:

ΚΑΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΑΙΑ

Είμαστε μέλη της Διακλαδικής Πρωτοβουλίας Εργαζομένων και Ανέργων στα ΜΜΕ, της Επιτροπής Σωματείων – Συνδικαλιστών Εργαζομένων και Ανέργων  και της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στην απεργία πείνας που έχουν ξεκινήσει εδώ και 21 μέρες 287 μετανάστες εργάτες, με αίτημα τη νομιμοποίηση των μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα.

Παίρνουμε το μικρόφωνο του 9,84 γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ έχει στήσει στο εκτελεστικό απόσπασμα γιατρούς, δικηγόρους, δημόσιους υπαλλήλους, εργαζόμενους στις αστικές συγκοινωνίες, το λαό της Κερατέας, τους μετανάστες, εμάς τους ιδιους. Η φωνή της αντίστασης και των κινημάτων δε χωράει στα δελτία των 8. Και όταν δίνεται ο λόγος σε ανθρώπους που αγωνίζονται, αυτό δεν γίνεται για να ακουστούν επί της ουσίας τα αιτήματά τους και η επιχειρηματολογία τους, αλλά για να δεχτούν τόνους λάσπης και συκοφαντιών, να απαξιωθούν οι αγώνες τους, να διαιρεθεί η κοινωνία και να λειτουργήσει ο κοινωνικός αυτοματισμός.

Γιατί έτσι μόνο  θα «καταπιούμε» το μονόδρομο του Μνημονίου και θα αποδεχθούμε ως τάχα  σωτήρες το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την ευρωπαϊκή τρόικα.

Παίρνουμε το μικρόφωνο του 9, 84, ενός δημοτικού Ρ/Σ του οποίου ο ρόλος θα έπρεπε να είναι στο πλευρό όλων των στρωμάτων της κοινωνία που πλήττονται ανεξαρτήτως φυλής θρησκείας ή εθνικότητας, για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.

Για υπερασπίσουμε τον αγώνα των μεταναστών απεργών πείνας ως αγώνα ενός αναπόσπαστου τμήματος της εργατικής τάξης της χώρας μας, του οποίου η εξαθλίωση προαναγγέλλει και την εξαθλίωση και των υπολοίπων.

Παίρνουμε το μικρόφωνο για να εξηγήσουμε ότι η καταδίκη ενός σημαντικού κομματιού της κοινωνίας στην παρανομία ωφελεί μόνο τα αφεντικά που θέλουν σταδιακά να επιβάλλουν τους ίδιους όρους εξαθλίωσης και στα υπόλοιπα τμήματα της εργατικής τάξης, που θέλουν τους μετανάστες ως σύγχρονους δούλους μέσω των οποίων θα μπορούν να μειώνουν εκβιαστικά την αξία της εργασίας, να συσσωρεύουν αδήλωτα υπερκέρδη και να κλέβουν τα ασφαλιστικά ταμεία.

Παίρνουμε το μικρόφωνο για να θυμίσουμε ότι η μετανάστευση και η προσφυγιά είναι αποτέλεσμα της καταλήστευσης των πλουτοπαραγωγικών πηγών των χωρών προέλευσης των μεταναστών και των προσφύγων, της αφόρητης φτώχειας και των ιμπεριαλιστικών πολέμων που δημιούργησαν τα ισχυρά κράτη της Δύσης στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν και σε πολλά ακόμη μέρη του κόσμου, με μερίδιο συμμετοχής και των ελληνικών κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών.

Για να πούμε ότι η κατασκευή τείχους στα ελληνικά σύνορα στον Έβρο δεν θα αναχαιτίσει τους απελπισμένους μετανάστες και πρόσφυγες (όπως δεν τους αναχαίτισαν και τα προϋπάρχοντα ναρκοπέδια του θανάτου), αλλά  θα αυξήσει απλώς τα κέρδη των δουλεμπόρων και τον αριθμό των νεκρών και των θυμάτων.

Για να θυμίσουμε ότι την πικρή αλήθεια ότι η Ελλάδα, που χορηγεί πολιτικό άσυλο κυριολεκτικά με το σταγονόμετρο, έχει κατ’ επανάληψη καταδικαστεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για βάναυση μεταχείριση προσφύγων και μεταναστών.

 

Καμία ζωή δεν είναι λαθραία. Ο εθισμός μας μέσα από τον προπαγανδιστικό μηχανισμό των ΜΜΕ στην ιδέα ότι είναι θεμιτό να υπάρχουν μετανάστες ή πρόσφυγες χωρίς δικαιώματα οδηγεί αναπόφευκτα στο συνειρμό ότι είναι θεμιτό να υπάρχουν άνθρωποι χωρίς δικαιώματα.

Γι’ αυτό ο αγώνας των μεταναστών απεργών πείνας είναι αγώνας για τα δικαιώματα όλων μας.

 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΆΝΟΜΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ, ΧΩΡΊΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ 300 ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ – ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ/ΣΤΡΙΩΝ


Αδωνις – Πλεύρης – Βορίδης επί τω έργω…

Γιατί βέβαια πρέπει να ποινικοποιηθούν όλοι οι αγώνες, ειδικά αν αφορούν μετανάστες…

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΟΣ

 

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

 

Θέμα: Κατάληψη του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84 από λαθρομετανάστες και επαγγελματίες αντιρατσιστές.

 

Την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου λίγο μετά τις 14.00 περισσότεροι από  τριάντα (30) λαθρομετανάστες με την αμέριστα βοήθεια γνωστών και μη εξαιρετέων επαγγελματιών «αντιρατσιστών», μελών ακροαριστερών οργανώσεων, κατέλαβαν το στούντιο του δημοτικού σταθμού 9,84. Εισέβαλαν εν ώρα εκπομπής και φώναξαν συνθήματα, ενώ κατέλαβαν το στούντιο και πραγματοποίησαν δίωρη ραδιοφωνική εκπομπή με ακραίο φιλομεταναστευτικό προπαγανδιστικό περιεχόμενο.

Την απαράδεκτη και προκλητική ενέργεια εις βάρος του αθηναϊκού λαού που πληρώνει τον «Αθήνα 9.84» και ο οποίος υποφέρει από την λαίλαπα των λαθρομεταναστών και αντιρατσιστών, υποστήριξαν διάφορες νεφελώδους σκοπών και νομιμότητας οργανώσεις όπως: η Επιτροπή Σωματείων Συνδικαλιστών Εργαζομένων, η Διακλαδική Πρωτοβουλία Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους 300 καθώς και το Φόρουμ  Μεταναστών Κρήτης.

Συνεπώς ερωτάσθε,

Α) Για ποιο λόγο επιτρέψατε την κατάληψη, συμμετέχοντας δια του τρόπου αυτού στην μετατροπή του Αθήνα 9,84 από σταθμό των Αθηνών, σε προπαγανδιστικό φερέφωνο της άκρας αριστεράς;

Β) Έχουν διερευνήσει οι αρμόδιες υπηρεσίες αν αι πως συνδέονται όλες αυτές οι παραοργανώσεις μεταξύ τους, και αν ναι τι προτίθεστε να πράξετε για την αντιμετώπιση τους;

Γ) Ζητήθηκε από τον Δήμο η ποινική δίωξη των καταληψιών;

Αθήνα 14.02.2011

 

Οι ερωτώντες βουλευτές

Αθανάσιος Πλεύρης, Βουλευτής Α’ Αθηνών

Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης, Βουλευτής Β’ Αθηνών

Βορίδης Μαυρουδής, Βουλευτής Αττικής

Jaquou Utopie

Advertisements

12 thoughts on “Κατάληψη στον 9,84

 1. Για τους twitter-όφιλους μπορείτε να ακολουθήσετε και τον χρήστη k9_84 ή το hash tag #k9_84 για συνεχή ενημέρωση της κατάληψης του Αθήνα 9.84

  😀

 2. Τo κράτος προσπαθεί να υποβαθμίσει την απεργία μη έχοντας άλλο τρόπο διαλέγει την εύκολη οδό “βρωμίαρηδες” και “ψυχικά διαταραγμένοι” μετάναστες εστία μόλυνσης …. Νομίζω άξίζει να αρχίσουμε-συνεχίσουμε την αντιπληροφόρηση!

  Δελτίο Τύπου Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης- 13/02
  Σήμερα, Κυριακή 13/02, στις 9.00 π.μ, κλιμάκιο του «Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων» του Υπουργείου Υγείας (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ) παρουσιάστηκε στην είσοδο του κτιρίου Υπατία (Πατησίων και Ηπείρου) και δήλωσε στους απεργούς πείνας και σε μέλη της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης πως διατίθεται να παράσχει «υπηρεσίες» ιατρικής υποστήριξης και περίθαλψης καθώς και ψυχολογικής βοήθειας και αποφόρτισης στους μετανάστες που το επιθυμούν.
  Οι απεργοί πείνας καθώς και μέλη της ομάδας ιατρών που έχει συσταθεί για τον συγκεκριμένο αγώνα ενημέρωσαν το κλιμάκιο πως οι απεργοί βρίσκονται σε καθημερινή παρακολούθηση, πως το ηθικό τους είναι εξαιρετικά υψηλό και πως δεν χρήζουν καμιάς «ψυχολογικής υποστήριξης». Το συνεργείο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ έφυγε, αλλά επέστρεψε στις 12 το μεσημέρι (προφανώς κατόπιν επιμονής των προϊσταμένων του) και αξίωσε να εισέλθει με το ζόρι στο κτίριο επικαλούμενο -μεταξύ άλλων- λόγους «δημόσιας υγείας», όπως άλλωστε αναγράφονταν και στο σχετικό υπηρεσιακό έγγραφο που επέδειξαν. Έφυγαν και πάλι άπρακτοι μετά από την δεύτερη κατηγορηματική άρνηση των απεργών πείνας.
  Ενημερώνουμε τον Υπουργό Υγείας κ. Λοβέρδο ότι αν θέλει να παράσχει την οποιαδήποτε βοήθεια στους απεργούς πείνας ο καταλληλότερος τρόπος δεν είναι να κατασκευάζει σενάρια τρόμου, παρουσιάζοντας τους απεργούς και τον αγώνα τους ως «κίνδυνο για τη δημόσια υγεία», αλλά να ακούσει τα δίκαια αιτήματα τους. Αν ο κ. Λοβέρδος που μέχρι προσφάτως κατηγορούσε τους μετανάστες «χωρίς χαρτιά» ως τους κύριους υπεύθυνους για τα ελλείμματα των Δημοσίων Ταμείων – άραγε υπάρχει μισός άνθρωπος που να πιστεύει κάτι τέτοιο; – άλλαξε γνώμη με την απεργία πείνας 300 μεταναστών ας το αποδείξει με άλλους τρόπους. Σίγουρα, όχι πάντως με τις επισκέψεις του ΚΕΛΠΝΟ και με επιχειρήσεις ψυχιατρικοποίησης του δίκαιου αγώνα τους. Ενός αγώνα που βρίσκεται στην 20η μέρα απεργίας πείνας.
  Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2011 Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους 300 απεργούς πείνας

  ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ, 13/02
  Πληροφορηθήκαμε σήμερα, ότι επισκέφτηκε το χώρο όπου πραγματοποιούμε απεργία πείνας, κλιμάκιο του υπουργείου Υγείας αποτελούμενο από γιατρό, ψυχολόγο και κοινωνικό λειτουργό.
  Αρχικά δεν έδειξαν κανένα έγγραφο και μετά από αίτημα των γιατρών που μας παρακολουθούν, επανήλθαν με ένα έγγραφο που έχει ημερομηνία 11 Φεβρουαρίου και αναφέρει ότι θέλουν να μας προσφέρουν ιατρικές υπηρεσίες και υπηρεσίες «ψυχολογικής βοήθειας και αποφόρτισης».
  Για τις ιατρικές υπηρεσίες έχουμε να πούμε ότι υπάρχουν γιατροί που είναι δίπλα μας από την πρώτη μέρα της απεργίας πείνας και μας παρακολουθούν σε 24ωρη βάση.
  Για την «ψυχολογική βοήθεια» θεωρούμε απαράδεκτη και προσβλητική αυτή την αναφορά. Δεν είμαστε ψυχολογικά διαταραγμένοι. Ξεκινήσαμε έναν αγώνα μέσα από δικές μας συνειδητές διαδικασίες. Το ηθικό μας και η ψυχολογία μας είναι πολύ ψηλά και δεν έχουμε ανάγκη από καμιά ψυχολογική βοήθεια. Η ενότητά μας και η συλλογικότητά μας μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι το τέλος.
  Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2011
  20ή μέρα απεργίας πείνας
  Οι 250 απεργοί πείνας

   1. ΧμμΜμμ, τυπικό θα έλεγα capy. Ο Λοβέρδος ” πρωτοκολλεί” την προσπάθεια του κράτους να ενδιαφερθεί για την υγεία των απεργών.

 3. Εργατική σύσκεψη για τους μετανάστες – απεργούς πεινας

  287 μετανάστες εργάτες διανύουν ήδη την 15η μέρα απεργίας πείνας, το έσχατο μέσο που διαθέτουν για να διεκδικήσουν τα αυτονόητα δικαιώματα: ανθρώπινους όρους ζωής και εργασίας στη χώρα όπου ζουν και εργάζονται. Συνεχίζεται για πολλοστή μέρα στα Προπύλαια η απεργία πείνας των αιτούντων πολιτικό άσυλο Αφγανών προσφύγων καθώς η διαμαρτυρία των Παλαιστίνιων και Ιρανών προσφύγων στο Πολυτεχνείο.

  Τα αιτήματά τους είναι αιτήματα όλου του εργατικού κινήματος, όλων των
  εργαζόμενων. Είναι αιτήματα ενάντια στην εκμετάλλευση όλων των εργαζόμενων,
  ενάντια στη μαύρη και ανασφάλιστη εργασία, ενάντια στην προσπάθεια να
  καταπατηθεί κάθε κοινωνικό και πολιτικό δικαίωμα των εργαζόμενων, Ελλήνων ή μεταναστών.
  Η επίθεση ενάντια στους μετανάστες, όπως ενορχηστρώθηκε από την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ, δεν μας είναι ξένη: είναι η ίδια επίθεση που δέχεται σήμερα κάθε
  αγωνιζόμενος κλάδος, που παρουσιάζεται ως «τεμπέλης», «παράνομος», «ξένος»,
  «εχθρός» της χώρας. Παρουσιάζουν ως «παράνομους» τους απεργούς, τους μετανάστες, τους αγρότες, τους πολίτες που αρνούνται να πληρώσουν τα χαράτσια στα διόδια, προκειμένου να κρύψουν ότι παράνομη είναι η πολιτική του Μνημονίου που καταστρέφει κάθε κοινωνικό αγαθό και κάθε εργασιακό δικαίωμα στο βωμό του κέρδους!

  Ο αγώνας των μεταναστών απεργών πείνας για τη νομιμοποίηση, για πολιτικό άσυλο, για κατάργηση της επαίσχυντης συμφωνίας του Δουβλίνο 2, για τα τα δικαιώματα όλων των εργαζόμενων σε αυτή τη χώρα συναντιέται με τις κινητοποιήσεις για τις συγκοινωνίες, την υγεία, την παιδεία, τις συλλογικές συμβάσεις, με τους αγώνες ενάντια στην ανεργία, στο σύγχρονο δουλεμπόριο, την ένταση της εκμετάλλευσης. Η νίκη των απεργών πείνας θα είναι νίκη όλων των εργαζομένων.
  Για όλους τους παραπάνω λόγους καλούμε όλα τα σωματεία, φοιτητικούς συλλόγους, εργατικές συλλογικότητες και εργαζόμενους, μαζί με τους μετανάστες απεργούς πείνας, σε κοινή σύσκεψη-συνέλευση το Σάββατο 12/2 στις 12 μ. στο ΕΜΠολυτεχνείο, για:
  – να διατρανωθεί ο κοινός αγώνας ντόπιων και μεταναστών εργαζομένων ενάντια στις πολιτικές που προσπαθούν να βγάλουν τα εργατικά δικαιώματα στην παρανομία
  – τη δημιουργία Επιτροπής Αλληλεγγύης σε όλους τους μετανάστες απεργούς πείνας από σωματεία, συλλόγους και εργαζόμενους.

  ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

  Παλαιστίδης Ντίνος, Σύλλογος βιβλίου-χάρτου

  Ταβουλάρης Μάνθος, εργαζόμενος στο χώρο του βιβλίου- Σύλλογος Βιβλίου-Χάρτου

  Μάρκου Άννα-Μαρία, Σύλλογος Βιβλίου-Χάρτου

  Μαραφής Πέτρος, Πρόεδρος ΣΕΦΚ Συλλόγου Εργαζόμενων στα Φροντιστήρια Καθηγητών

  Ποζαπαλίδης Ηρακλής, μέλος ΔΣ ΣΕΤΤΕΑ (Σωματείο Εργαζομένων Ταχυδρομικών και Ταχυμεταφορικών Επιχειρήσεων Αττικής)

  Παπαχατζής Ηλίας, ΔΣ ΟΛΜΕ

  Καλομοίρης Γρηγόρης, εκπαιδευτικός

  Παντελίδης Ντίνος, ΔΣ ΔΟΕ

  Φύτρος Πέτρος, ΔΣ Ζ΄ ΕΛΜΕ

  Κόνιαρης Χρήστος, ΓΣ ΑΔΕΔΥ

  Καλόγηρος Νίκος, ΓΣ ΑΔΕΔΥ

  Μάτσα Κατερίνα, ΕΙΝΑΠ

  Κοσμοπούλου Όλγα, ΕΕ ΟΕΝΓΕ

  Ρίζος Μιχάλης, πρόεδρος ΣΕΙΝΑΠ

  Καραβάς Αντώνης, πενταμελής επιτροπή ΕΙΝΑΠ Ερυθρού Σταυρού

  Βάρτζελη Νάγια, ΓΣ ΑΔΕΔΥ

  Μάριος Λώλος – Πρόεδρος Ενωσης Φωτορεπόρτερ

  Σταμάτης Πρωτολάτης, ΔΣ ΕΠΗΕΑ

  Παναγιώτης Σκούτερης – ΔΣ ΕΠΗΕΑ

  Χρήστος Πραμαντιώτης – ΔΣ ΕΣΠΗΤ

  Αντώνης Νταβανέλος – γραμματέας ΕΣΗΕΑ

  Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου – Διακλαδική Πρωτοβουλία εργαζομένων – ανέργων στα ΜΜΕ

  Λούκα Μαρία, Διακλαδική Πρωτοβουλία εργαζομένων-ανέργων στα ΜΜΕ

  Σκουντιανέλλης Στρατής, ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων ΜΜΕ Λέσβου

  Κουτσούμπα Δέσποινα, ΔΣ Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟΤ

  Σωτηρίου Καλομοίρα, ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων στο Υπουργείο Τύπου

  Παπαγεωργίου Χρυσούλα, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Αδιόριστων Εκπαιδευτικών

  Ρούπα Δήμητρα, Συντονιστικό Ωρομίσθιων-Αναπληρωτών

  Κατσούλας Στάθης, Συντονιστικό Ωρομίσθιων-Αναπληρωτών

  Κουλούρης Σπύρος, 1η Ε.Τελωνειακών, Γ.Σ. ΑΔΕΔΥ

  Κορωναίου Μέλπω, ΔΣ Συλλόγου Συμβασιούχων Πανεπιστημίου Αθηνών

 4. “Την απαράδεκτη και προκλητική ενέργεια εις βάρος του αθηναϊκού λαού που πληρώνει τον «Αθήνα 9.84» και ο οποίος υποφέρει από την λαίλαπα των λαθρομεταναστών και αντιρατσιστών”

  να γελάσεις με την υπερβολικη φαιδρότητα και τον λαϊκισμο του εν λόγω “επιχειρηματος” ή να βάλεις τα κλάματα με το μίσος που αυτο εκφράζει;

  σκουπιδια…

 5. Φυσικά την κατάληψη του “Αθήνα 9.84” δεν άφησε ασχολίαστη και ο αξιότιμος κ. Μανδραβέλης όπως μόνο αυτός ξέρει να κάνει …. διαβάστε τον εδώ : http://bit.ly/eYq6Mz
  Ευτυχώς όμως βρέθηκε και κάποιος να του απάντησει : http://bit.ly/gze1dX

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s